
MAJORHÚS


Húsüzemünkben jelenleg 1200m2-en folynak különböző munkafolyamatok, engedélyünk szerint
Gyárthatunk napi 12 tonnáig:
- vörös árut
- száraz árut
- füstölt főtt termékeket
Bonthatunk napi 3 tonnáig:
- sertést
- marhát
- birkát
Fő termékeink a füstölt száraz kolbászok sertésből és vadból. Utóbbinál ügyelve, hogy csak szarvashúsból és sertés szalonnából álljon.
Termékeink saját receptúra alapján készülnek, hagyományos ízvilággal, hazai beszállítóktól és gazdáktól megrendelve alapanyagainkat. Családunknak mindig fontos volt a magyar termékvonal előnyben részesítése, hazai értékek képviselése és megtartása.
A füstölt termékeknél különösen figyelünk az érlelési és füstölési technológiára. Szárazáruinknál csak természetes anyagokat használunk előállításuk során.
Gyártunk még vörösárut, disznósajtot, paprikás főtt termékeket, valamint készítünk sült zsírt, bőrös és bőrnélküli tepertőt, natúr és ízesített tepertőkrémet.
KÉPGALÉRIA
